jeklena posoda za malico

15.90 

POSODA IZ NERJAVEČEGA JEKLA ZA MALICO Ta srednje velika škatla […]

Samo še 1 na zalogi

Opis

POSODA IZ NERJAVEČEGA JEKLA ZA MALICO

Ta srednje velika škatla iz nerjavečega jekla bo kmalu postala neločljiv “prijatelj” za vaša potovanja in potovanja. Zaradi svoje lahke in kompaktne konstrukcije je odlična izbira za udobno prenašanje obrokov, bodisi na delo, v šolo ali izlete v naravo.
Nerjaveče jeklo je izjemno trpežen material. Posoda ti lahko služi desetletja in je odlična alternativa plastičnim posodam, ki lahko sproščajo škodljive snovi in absorbirajo tudi vonj po hrani, ki je shranjena v njej. Ta posoda je hkrati lažja in bolj robustna od steklenih posod za hrano.

Pokrov ima silikonsko tesnilo. zato je posoda primerna za vse obroke trde konsistence, kot so kuhana hrana, sendviči, sadje, zelenjava, oreščki, piškoti itd.

Kljub vsemu pa ne priporočamo, da se v tej posodi prevaža tekoče obroke, kot so juhe in omake. Zaradi značilnih lastnosti nerjavečega jekla lahko iz posode izteče kakšna kapljica ali dve.

Ta izdelek ni varen v mikrovalovni pečici.

Velikost: 10 x 15 x 5 cm.

Sestavine: nerjaveče jeklo za prehrambene namene 304.

Vzdrževanje: Priporočamo pomivanje z našim POMIVALNIM PRAŠKOM ZA POSODO, GELOM ZA POMIVALNI STROJ ali, če umivate ročno v topli vodi, GEL ZA ROČNO POMIVANJE POSODE.

Proizvajalec : TIERRA VERDE s.r.o., Vintrovna 453/3F, 66441
Popuvky, Češka

Distribucija : Zelena Zemlja d.o.o., Zrkovska 46 b, 2000
Maribor