kozmetična torbica (22x18cm)

6.90 

KOZMETIČNA TORBICA IZ BIOBOMBAŽA (22 x 18 cm) Spakiraj svojo […]

Samo še 2 na zalogi

Opis

KOZMETIČNA TORBICA IZ BIOBOMBAŽA (22 x 18 cm)

Spakiraj svojo kozmetiko v to naravno lepoto. Všeč ti bo takoj, doma ali med potovanjem. Ta elegantna torba iz trdnega organskega oz. biobombaža lahko vsebuje vse, kar potrebuješ – kozmetiko, ličila, zobno ščetko in/ali higienske izdelke za dame. Naša kozmetična torbica ima veliko prednost v primerjavi s standardnimi torbami naših tekmecev – obesiš jo lahko na kavelj, kar boš zagotovo cenil_a, če boste na potovanjih uporabljali skupne prhe. Ta torba je nujna za vse ljubitelje gospodinjstev brez odpadkov, saj ne vsebuje niti enega kosa nerazgradljivega materiala. Torba je trdna, trpežna in pralna.

Velikost: 22 x 18 cm

Sestavine: 100% GOTS-certificiran nebeljen organski bombaž

Vzdrževanje: Priporočeno pranje na 40ºC z nežnim detergentom. Ne uporabljaj mehčalca.


ZAKAJ BIO BOMBAŽ?

Bio/eko/organski bombaž se goji na ekoloških kmetijah, ki se osredotočajo na gojenje hrane in bombaža v skladu z jasno določenimi pravili, od semena do končnega produkta, vključno s šivanjem. Pri gojenju in pridelavi je prepovedano uporabljati strupene kemikalije, ki povzročajo zastrupitve kmetijskih delavcev in škodujejo okolju, vključno z gensko spremenjenimi ogranizmi.

Bio bombaž ne nosi alergije ob njegovi nošnji.

Bio bombaž za razliko od sintetičnih tkanin (poliester, flis) ne sprošča plastičnih mikrovlaken, ki končajo v rekah in morjih. Ti plastični mikrodelci onesnažujejo vodo in tla, škodujejo živalim in včasih tudi pristanejo na naših krožnikih.


CERTIFIKAT
Organski bombaž je pridelan, proizveden in certificiran v skladu s standardi mednarodne organizacije GOTS. Ti standardi določajo metode, ki se nanašajo na gojenje bombaža, njegovo nabiranje, proizvodnjo oblačil in  drugih tekstilnih izdelkov, vključno z barvami, niti in gumbi, ob upoštevanju socialnih in delovnih pogojev delavcev.

Proizvajalec: TIERRA VERDE s.r.o., Vintrovna453/3f, 66441 Popuvky, Češka

Distributer: ZELENA ZEMLJA d.o.o., Zrkovska cesta 46b, 2000Maribor, Slovenija