lufa za obraz

2.90 

LUFA ZA OBRAZ Večnamenska naravna lufa z mehkimi vlakni. Primerno […]

Na zalogi

Opis

LUFA ZA OBRAZ

Večnamenska naravna lufa z mehkimi vlakni. Primerno za nego kože, pa tudi za fino čiščenje. Popolna izbira za spodbujanje krvnega obtoka ali masažo kože, odstranjevanje odmrlih celic in sprostitev zamašenih por. Poleg tega je ta lufa praktičen pripomoček za čiščenje tudi težko dostopnih mest. Izdelek ni bil kemično obdelan in ga je enostavno kompostirati.

Naši čistilci iz lufe so narejeni iz plodov rastline Lufa cylindrica, znane tudi kot gobica ali egiptovska kumara. Rečeno je, da je tudi sama egiptovska kraljica Kleopatra vedela, da se lufa poleg tega, da je primerna za pripravo okusne solate, lahko uporablja za izdelavo čudovitih kozmetičnih pripomočkov.

Čeprav je suha lufa čvrsta in groba, se po namakanju hitro zmehča in poveča svoj volumen. Zaradi te posebne lastnosti je lufa idealen material tudi za nežno nego obraza. Lofa je v veliko pomoč pri odstranjevanju odmrlih kožnih celic, spodbujanju krvnega obtoka in pomlajevanju kože. Popolna alternativa plastičnim gobicam in krpicam.

Uporabno kot:

  • kozmetična blazinica (piling obraza)
  • za masaže (med kopanjem ali uporabo savne)
  • gobica za posodo in čistilna sredstva (umivalniki, kopalne kadi).

Po vsaki uporabi pravilno sperite s čisto vročo vodo. Pustite, da se popolnoma posuši. Shranjujte v suhem prostoru (visoka vlaga v kopalnicah povzroči nastanek plesni). Loofah redno čistite z vročo vodo, da preprečite razmnoževanje neželenih mikroorganizmov. Če je zanjo pravilno poskrbljeno, vam lahko lufa služi mesece. Vlakna lufe se razpadajo postopoma, ostalo je enostavno kompostirati.

V paketu 2 kosa.

Velikost: premer 8 cm.

100% egipčanska lufa

Poreklo: Egipt

Proizvajalec: Tierra verde, Vitrovna 453/3f 66441 POPUVKY, Češka