milo z neemovim oljem, 110g

5.00 8.50 

KARITEJEVO MILO Z NEEMOVIM OLJEM, 110g Naravno karitejevo milo z […]

Opis
KARITEJEVO MILO Z NEEMOVIM OLJEM, 110g

Naravno karitejevo milo z neemovim oljem kožo hkrati očisti in jo nahrani, ter ohranja njeno vlažnost in mehkobo. K temu veliko prispeva nerafinirano karitejevo maslo, ki ga milo vsebuje.

Naravno karitejevo milo z neemovim oljem na kožo deluje antiseptično, antibakterijsko, jo vlaži, pomirja in lajša kožne spremembe. Zaradi neemovega olja in olja puščavskega datlja je zlasti primerno za ljudi, ki imajo problematično kožo.

Neem zaradi izjemnih pozitivnih lastnosti na telo velja za čudežno zelišče v indijski ajurvedski medicini in je zadnjih nekaj let najbolj raziskovana rastlina na svetu. Neem (lat. Azadirachta Indica ali indijska melija) je zimzeleno zelo košato drevo z belimi cvetovi in plodovi, podobnimi olivam. Odkrili so ga v Indiji pred več kot 2000 leti. Vsi deli drevesa so uporabni: korenina, lubje, semena, plodovi, listi, cvetovi. Te cvetove in mlade poganjke uporabljajo celo kot zelenjavo. Kemične spojine, ki jih vsebujejo navedeni deli tega drevesa, delujejo antioksidativno, antibakterijsko in antiseptično.

Afrotera naravna mila so izdelana ročno po hladnem postopku iz najkakovostnejših naravnih rastlinskih maščob in eteričnih olj. Sestavine obdržijo vse svoje negovalne in aromatične lastnosti. Mila ne vsebujejo živalskih maščob, mineralnih olj, umetnih penilcev, barvil, mehčalcev ali konzervansov.

Naravna mila blagodejno delujejo na kožo, saj naravna masla, olja ter eterična olja kožo nahranijo in pripomorejo k lajšanju kožnih sprememb. Ta mila so uporabna za nego celega telesa, občutljive kože ter las in lasišča.

 

Sestavine: nerafinirano karitejevo maslo, hladno stiskano kokosovo olje, olje puščavskega datlja, neemovo olje, neem v prahu, voda.

PorekloBurkina Faso

Proizvajalec/uvoznik: Afrotera, Litostrojska cesta 9, 1000 Ljubljana.