mrežasta vrečka XS (19x16cm)

2.90 

MREŽASTA VREČKA XS (19 x 16 cm) Majhna mrežasta vrečka […]

Samo še 1 na zalogi

Opis

MREŽASTA VREČKA XS (19 x 16 cm)

Majhna mrežasta vrečka z debelejšo kvadratno mrežico je še posebej primerna za prigrizek, kozmetiko, večje oreščke (arašide z olupi, orehe, mandlje, brazilske oreščke, tudi pralne oreščke …), vanjo se lahko da tudi milo in se ga obesi nad umivalnikom. Organski bombaž je primeren za stik s hrano.

Velikost: 19 x 16 cm

Sestavine: 100% GOTS-certificiran nebeljen organski bombaž

Vzdrževanje: Priporočeno pranje na 60ºC z nežnim detergentom. Ne uporabljajte mehčalca.


ZAKAJ BIO BOMBAŽ?

Bio/eko/organski bombaž se goji na ekoloških kmetijah, ki se osredotočajo na gojenje hrane in bombaža v skladu z jasno določenimi pravili, od semena do končnega produkta, vključno s šivanjem. Pri gojenju in pridelavi je prepovedano uporabljati strupene kemikalije, ki povzročajo zastrupitve kmetijskih delavcev in škodujejo okolju, vključno z gensko spremenjenimi ogranizmi.

Bio bombaž ne nosi alergije ob njegovi nošnji.

Bio bombaž za razliko od sintetičnih tkanin (poliester, flis) ne sprošča plastičnih mikrovlaken, ki končajo v rekah in morjih. Ti plastični mikrodelci onesnažujejo vodo in tla, škodujejo živalim in včasih tudi pristanejo na naših krožnikih.


CERTIFIKAT
Organski bombaž je pridelan, proizveden in certificiran v skladu s standardi mednarodne organizacije GOTS. Ti standardi določajo metode, ki se nanašajo na gojenje bombaža, njegovo nabiranje, proizvodnjo oblačil in  drugih tekstilnih izdelkov, vključno z barvami, niti in gumbi, ob upoštevanju socialnih in delovnih pogojev delavcev.


Proizvajalec : TIERRA VERDE s.r.o., Vintrovna 453/3F, 66441
Popuvky, Češka

Distribucija : Zelena Zemlja d.o.o., Zrkovska 46 b, 2000
Maribor