naravna krema za sončenje – SPF 20

16.90 

NARAVNA KREMA ZA SONČENJE – SPF 20, 50g Naša koža […]

Samo še 1 na zalogi

Opis

NARAVNA KREMA ZA SONČENJE – SPF 20, 50g

Naša koža je naš najbolj ranljiv organ, ki mora v vsakdanjem življenju veliko prenašati. Verjamemo, da bi morali biti zato malo bolj prijazni do sebe in svoje kože. In to je še posebej pomembno, ko sije sonce! Naša naravna krema za sončenje – SPF 20 ščiti vašo kožo na naraven način pred škodljivimi vplivi soncaHipoalergena in vodoodporna formula vsebuje najboljšo nego, tudi za najbolj občutljivo kožo!

Naravni sončni filtri
We Love Sunscreen vsebuje najkakovostnejše, 100 % naravne in ekološko pridelane sestavine in je zato najboljša zaščita pred soncem za vašo kožo! Z izbiro naravnih sončnih filtrov je krema za sončenje skladna tudi z vso zakonodajo za ohranjanje koralnih grebenov. Win-win kajne? Tako je bolje za vaše telo in za planet!

Naravna krema za sončenje – SPF 20 zagotavlja 95% zaščito proti sončnim žarkom.

Sestavine: Repično olje*, kokosovo olje, Caprylic/Capric triglicerid, Tribenin, cinkov oksid, Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, koruzni škrob, celuloza, Polyhydroxystearic Acid, titanijev dioksid, parfum, Aluminum Stearate, Alumina, Isostearic Acid, Tocopherol, sončnično olje*
*iz kontrolirane ekološke proizvodnje

Proizvaja: We Love The Planet, Nizozemska

Izdelka ne pošiljamo po pošti.