ovalna jeklena posoda za malico

15.90 

OVALNA POSODA IZ NERJAVEČEGA JEKLA ZA MALICO Elegantna posoda iz […]

Na zalogi

Opis

OVALNA POSODA IZ NERJAVEČEGA JEKLA ZA MALICO

Elegantna posoda iz nerjavečega jekla z odstranljivo notranjo posodo. Trpežna izdelava in dve trdni sponki zagotavljata varen prevoz vaših obrokov kamor koli v šolo, službo ali na potovanje.

Nerjaveče jeklo je izjemno trpežen material. Posoda ti lahko služi desetletja in je odlična alternativa plastičnim posodam, ki lahko sproščajo škodljive snovi in absorbirajo tudi vonj po hrani, ki je shranjena v njej. Ta posoda je hkrati lažja in bolj robustna od steklenih posod za hrano.

Ker je pokrov brez tesnil, je posoda primerna samo za prevoz suhe hrane (npr. piškoti, torte, müsli, suho sadje, oreščki, otroška poslastica). Posodo lahko uporabljaš tudi za druge namene (za shranjevanje šivalnih pripomočkov ali kozmetike, pripomočkov za prvo pomoč itd.). Odstranljivo notranjo posodo lahko uporabiš za prigrizek ali za ločevanje posameznih obrokov znotraj škatle.

Ta izdelek ni varen v mikrovalovni pečici.

Velikost: 13 x 17 x 8 cm.

Sestavine: nerjaveče jeklo za prehrambene namene 304.

Vzdrževanje: Priporočamo pomivanje z našim POMIVALNIM PRAŠKOM ZA POSODO, GELOM ZA POMIVALNI STROJ ali, če umivate ročno v topli vodi, GEL ZA ROČNO POMIVANJE POSODE.

Proizvajalec : TIERRA VERDE s.r.o., Vintrovna 453/3F, 66441
Popuvky, Češka

Distribucija : Zelena Zemlja d.o.o., Zrkovska 46 b, 2000
Maribor