prtiček za prigrizke

4.90 

PRTIČEK ZA PRIGRIZKE Pralni prtiček za prigrizke je narejen iz […]

Samo še 1 na zalogi

Opis

PRTIČEK ZA PRIGRIZKE

Pralni prtiček za prigrizke je narejen iz nebeljenega organskega bombaža, brez plastificiranega neprepustnega konca. Dve pripeti plasti iz goste bombažne tkanine zagotavljata transport vaših dobrin brez nesreč.

Velikost: 32 x 32 cm

Sestavine: 100% GOTS-certificiran nebeljen organski bombaž

Vzdrževanje: Priporočeno pranje na 60ºC z nežnim detergentom, brez mehčalca.


ZAKAJ BIO BOMBAŽ?

Bio/eko/organski bombaž se goji na ekoloških kmetijah, ki se osredotočajo na gojenje hrane in bombaža v skladu z jasno določenimi pravili, od semena do končnega produkta, vključno s šivanjem. Pri gojenju in pridelavi je prepovedano uporabljati strupene kemikalije, ki povzročajo zastrupitve kmetijskih delavcev in škodujejo okolju, vključno z gensko spremenjenimi ogranizmi.

Bio bombaž ne nosi alergije ob njegovi nošnji.

Bio bombaž za razliko od sintetičnih tkanin (poliester, flis) ne sprošča plastičnih mikrovlaken, ki končajo v rekah in morjih. Ti plastični mikrodelci onesnažujejo vodo in tla, škodujejo živalim in včasih tudi pristanejo na naših krožnikih.

CERTIFIKAT
Organski bombaž je pridelan, proizveden in certificiran v skladu s standardi mednarodne organizacije GOTS. Ti standardi določajo metode, ki se nanašajo na gojenje bombaža, njegovo nabiranje, proizvodnjo oblačil in  drugih tekstilnih izdelkov, vključno z barvami, niti in gumbi, ob upoštevanju socialnih in delovnih pogojev delavcev.


Proizvajalec : TIERRA VERDE s.r.o., Vintrovna 453/3F, 66441
Popuvky, Češka

Distribucija : Zelena Zemlja d.o.o., Zrkovska 46 b, 2000
Maribor