lio jagode – RINFUZA

2,00  vklj. z DDV.

2,00€ / 10g

Liofilizacija je poseben postopek nizkotemperaturnega sušenja, ki sestoji iz hitrega ohlajanja živil do nizkih temperatur in ekstrakcije kristalno vezane vode. Liofilizacija temelji na globoki zamrznitvi vode v plodovih kateri sledi zmanjševanje tlaka in dodajanje dovolj velike količine toplote, da zamrznjena voda v plodovih sublimira neposredno iz trdnega v plinasto agregatno stanje.

Po odstranitvi vode se vsem živilom ohrani okus, struktura, barva, aroma, hranilna vrednost ter seveda vsi vitamini in minerali. Pri sadju se ohrani tudi 100 % sadni delež, brez dodanega sladkorja, konzervansov ali barvil. Postopek zagotavlja neomejen rok uporabnosti živil ob pravilnem skladiščenju v nepredušno zaprti stekleni posodi.

(Slika je simbolična.)

20 na zalogi

  • Brezplačna dostava nad XX€
  • Osebni prevzem: Dominkuševa ul. 5, Maribor
  • Prijazno do človeka, živali in narave

lio jagode – RINFUZA

2,00  vklj. z DDV.

2,00€ / 10g

Liofilizacija je poseben postopek nizkotemperaturnega sušenja, ki sestoji iz hitrega ohlajanja živil do nizkih temperatur in ekstrakcije kristalno vezane vode. Liofilizacija temelji na globoki zamrznitvi vode v plodovih kateri sledi zmanjševanje tlaka in dodajanje dovolj velike količine toplote, da zamrznjena voda v plodovih sublimira neposredno iz trdnega v plinasto agregatno stanje.

Po odstranitvi vode se vsem živilom ohrani okus, struktura, barva, aroma, hranilna vrednost ter seveda vsi vitamini in minerali. Pri sadju se ohrani tudi 100 % sadni delež, brez dodanega sladkorja, konzervansov ali barvil. Postopek zagotavlja neomejen rok uporabnosti živil ob pravilnem skladiščenju v nepredušno zaprti stekleni posodi.

(Slika je simbolična.)

20 na zalogi

  • Brezplačna dostava nad XX€
  • Osebni prevzem: Dominkuševa ul. 5, Maribor
  • Prijazno do človeka, živali in narave

LIOFILIZIRANE JAGODE – MAJINI HRUSTLJAVČKI

Način uporabe:

Hrustljavo suho (liofilizirano) sadje se uporablja direktno iz embalaže kot zdrava prehrana. Lahko se uporablja za musli in smuti, ki so priporočljiv in pomemben del zdrave prehrane. S kombinacijo liofiliziranega sadja, vode, limone, sladkorja in različnih začimb lahko naredimo osvežiine sadne sokove. Liofilizirano sadje je lahko idealen dodatek pecivom, tortam, sladicam, sladoledu, čokoladnim izdelkom, žitaricam, čajem, jogurtom, …

Sestavine:

jagode

Pogoji shranjevanja:

Hraniti zaprto izven dosega vlage.

Rok uporabe:

Na embalaži.

Proizvajalec:

TRI REMI d.o.o., Trubarjeva 5, 2314 Zg. Polskava

Država izvora: EU

Brand

Brez glutena

Brez jajc

Brez laktoze

Hrana in pijača

Ideje za darila

Rinfuza

Slovensko

Vegan

lio jagode – RINFUZA

2,00  vklj. z DDV.

2,00€ / 10g

Liofilizacija je poseben postopek nizkotemperaturnega sušenja, ki sestoji iz hitrega ohlajanja živil do nizkih temperatur in ekstrakcije kristalno vezane vode. Liofilizacija temelji na globoki zamrznitvi vode v plodovih kateri sledi zmanjševanje tlaka in dodajanje dovolj velike količine toplote, da zamrznjena voda v plodovih sublimira neposredno iz trdnega v plinasto agregatno stanje.

Po odstranitvi vode se vsem živilom ohrani okus, struktura, barva, aroma, hranilna vrednost ter seveda vsi vitamini in minerali. Pri sadju se ohrani tudi 100 % sadni delež, brez dodanega sladkorja, konzervansov ali barvil. Postopek zagotavlja neomejen rok uporabnosti živil ob pravilnem skladiščenju v nepredušno zaprti stekleni posodi.

(Slika je simbolična.)

20 na zalogi

  • Brezplačna dostava nad 50€
  • Osebni prevzem: Dominkuševa ul. 5, Maribor
  • Prijazno do človeka, živali in narave